03 July 2006

Ostace zal za Englezima

Ajde nasi tupaci, sto nista nisu pokazali, ajde Brazilici, sto pobedjuju na ime i sirovinu, al sto Englezi kad su odigrali svoju najbolju partiju prvenstva! Sa 10 igraca su se borili. Daleko je ono bilo od njihovih najboljih partija, ali imao sam osecaj da pocinju da se bude. Sto je najzalosnije, ciganski Portugal ide dalje. Bez uvrede Ciganima al tako je. Od 60 i nekog minuta imaju igraca vise, nakon idiotskog poteza mlade super zvezde (super bika). Potez se mogao porediti sa potezom, nesto starijeg kolege mu Batom Mirkovicem, u kvalifikacijama za EP 2000. protiv Hrvatske. I sa igracem vise Portugal igra bez pravog napadaca. Izlazi Pauleta ulazi Simao Sabrosa. Taj decko treba da ide u Liverpul, ajde Rafa. Kakav Kujt bre! Englezi se bore koliko mogu. Onda Sven Goran Erikson aka Tupan izmenio jedino raspolozenog Dzoa Kola umesto Lampara koji kraj sezone i celo prvenstvo ne moze da se sastavi.
Dolaze ne rad i jedanaesterci. Sad mi je svejedno ko ce da pobedi kad su Englezi moralni pobednici. Malo sutra svejedno. Znao sam da ce Frenk da omane, al sto ti brate Stevane. Stvarno muceno sutiranje penala. Rikardo je bio na svakoj lopti, vidi se da zna da brani penale. Prema prikazanim penalima Portugal zasluzeno dalje, po igri nikako. Mislim da su Englezi samo jednom u skorasnjoj istoriji pobedili na penale. I posle kazu da je to rulet. Aha!
Brazilci su se takodje spakovali. Francuzi ih preslisali. I neka. Idu uvrede:
"Osramotili ste Brazil jer ste matori! Nacionalna sramota, nacionalna sramota!"
"Ronaldo je došao samo da bi pokazao tj slikao svoje telo i da bi se ložio kako je glavni. Trebalo bi ga pretući i naučiti ga pameti! On je jedno lenjo dupe!"
"Debeli smršaj! Svi ste vi debeli magarci!"
"Svi ste vi sramota za Brail i kurvini sinovi!"
Opet u trofej ne ide iz Evrope, kontinenta domacina. Drago mi je jedino zbog francuskog trenera koji je pre meca sa Spanijom izjavio da ce, ako odigraju dobro, da otkaze karte za povratak kuci! Legenda! Domenek!
Do kraja: Nemacka - Italija i Francuska - Portugal
Ja cu igrati na svaku X na poluvremenu, a tipujem da ce Nemci da osvoje jer se rukovodim zlatnim pravilima svih svetskih prvenstava:
1. nikada ne potcenjujte Nemacku
2. nikada ne potcenjujte domacina
Sad sto su se neke stvari poklopile, sta da se radi!

3 comments:

Anonymous said...

Ah, a tako sam dugo cekao polufinalni mec Engleska - Brazil!

Ne mozes im zameriti za penale...
Imali su deset igraca. Gerrard i Lampard su 60 minuta morali da (bukvalno) trce za trojicu da bi igrali i napad i odbranu sa igracem manje. SVAKA IM CAST!!! Pa i Frenku koji, mora se priznati, nista nije pokazao.

Glupi Sven, izbacuje Dzoa i kaze Stevanu: "Igras levo!"
"Ma nema problema! Rafa me je stavljao i na desnog beka u finalu CL-a!"
I pored tog katastrofalnog taktickog poteza, mogla su jos dva gola da padnu...

Odlicni Hargreaves!

Jamie bi pogodio da nije k'o debil sutirao pre pistaljke!

Pero - sasvim solidan!

Donja crta - Veliko razocaranje za Englesku, koja je sa ovom generacijom mogla daleko da dogura...

Do 2008...

Anonymous said...

Vide li koga rafa dovodi za sledecu sezonu?

Bellamy(!!??!!??)

Jupi!!! Opet uzimamo Ligu sampiona!!!

Mishkin said...

vec ga je doveo. kreg i pero, napad snova ;)
pozz