10 July 2006

Italija šampion, Zidan isključen!

U naredne četiri godine titulu fudbalskog šampiona sveta nosiće reprezentacija Italije. U finalu osamnaestog Svetskog prvenstva Azuri su boljim izvođenjem penala pobedili Francusku.
Trebao je Zidan da mu izbije zube!
Zar Zabari da budu prvaci :(
Bez komentara.
Prola ZiDan Prolazi noc!!!
Materaci, ono padanje je bilo za anale, pa da ga je Boing 747 pogodio u brisucem letu manje bi padao. Ko zna sta je Zizuu psovao. Na kraju, u zabarskom stilu titula na penale. Sramota ko osvaja cetvrtu zvezdu. U drugom poluvremenu zabari se nisu videli. Francuzi su za vas profesori.
Italija zasluzeno osvaja titulu sampiona ! Zidan je uprskao sve jednim nepromisljenim potezom. Igrac njegovih kvaliteta mora da izdrzi sve provokacije, jer se i u tome pokazuje velicina. Ovakav tip takmicenja definitivno odgovara Italijanima, koji uvek na velikim manifestacijama pruzaju zapazene partije. Mislim da ce osvajanje titule dosta uticati na presudu italijanskog suda u vezi sa aktuelnom aferom oko Kalca.
Italija je tako osvojila četvrtu titulu šampiona sveta, posle 1934, 1938. i 1982. godine. Francuska je prvi put izgubila veliko finale, posle dve evropske, jedne svtske i jedne olimpijske titule.
PS. Naravno da se nisam kladio. Pare sam jos davno izgubio :)

3 comments:

Anonymous said...

J...s ovakav fudbal kad se u polufinale plasiraju 4 ekipe od kojih tri igraju sa jednim napadacem!!!
Italija i Portugal! Kakva sramota! Murinjov fudbal 101!
Francuzi, nesto ofanzivniji sa dva krilna napadaca... A najveca tragedija je kad sa klupe udju Del Pjero i Jakinta i igraju levog i desnog veznog fudbalera, razmisljajuci: mi imamo Bufona i pobedicemo ako se budu sutirali penali!
Do djavola!
Potpuno sam razocaran!

Mishkin said...

al zato zidan dobro kove glavom :)

Anonymous said...

Every time I see it, it looks better, and better...