20 September 2006

Pogodio sam rezultat :(

Ne znaci to Bog zna sto kad izgubis sa 1-0, ali barem daje neku nadu za sledece utakmice.
Mislim da protiv Chelsea u prvenstvu imamo neku mentalnu blokadu, kao sto je bilo i u kupovima dok ih nismo jednom pobedili (i od tada ih uvek rasturamo). Mislim da ce tako biti i u prvenstvu, samo je vazno da ih jednom pobedimo.

Mislim da nam je najveci problem slaba realizacija prilika, kao sto je to bilo i u jednom periodu prosle sezone. Stvaramo sanse, ali lopta nikako u gol.
Takodje me brine i slaba forma Hyypie i (donekle) Carraghera. Oni su prosle godine bili stub nase ekipe (kako u prenesenom znacenju, tako i bukvalno imajuci u vidu njihovu brzinu i okretnost wink.gif smile.gif ), dok ove sezone nisu u najboljoj formi.
Ali zato Agger opravdava sva moja ocekivanja i potpuno zasluzuje mesto u startnoj postavi. Ako ovako nastavi, uskoro ne bi trebalo da bude pitanje da li ce on igrati, nego ko ce biti njegov partner u odbrani.

Al danas idemo u nove pohode:
IPB Image VS IPB Image

REZULTATI MEDJUSOBNIH SUSRETA
LIVERPOOL - NEWCASTLE
Pobeda 14 - 6
Poraza 6 - 14
Neresenih 6 - 6
A sta kazu dragi nam navijaci :)
The Kop
3-1 za Redse. Kuyt 2 komada minimum : )))
Mario_T
Tipican "must-win game", mada su nam dosta sledecih utakmica toga tipa ...

Ruku na srce, ako odbrani u kojoj igraju Bramble, Ramage, Babayaro & co. ne uspemo da damo gol, onda stvarno imamo veliki problem. Ako ne uspemo da pobedimo nase stare musterije sa dalekog severa, onda mozemo da se pozdravimo sa titulom i to vec u septembru. Obicno nam treba do novembra da je izgubimo, ali mogli bi da postavimo i novi rekord. smile.gif

Salu na stranu, ovde ipak ocekujem nasu pobedu (mada to nije garancija iste naravno smile.gif ). A kao strelce tipujem Kuyta, Bellamyja i Gerrarda.
Livebird
"must-win game"

lepo receno i nista vise, ako ovo ne ispadne kako valja: Rafo dodji u kancelariju
mezzano
"Svrake" uopste nisu naivan tim. Imaju Duffa, Martinsa i par solidnih "starosedelaca", tako da mislim da ce biti tesko sa njima. Otezavajuca okolnost je ta sto ovaj mec dolazi posle niza losih rezultata. Protiv Chelsea je , u principu, igra bila dobra, ali smo nekako bili nedoreceni. Mislim da je nas glavni problem sto nemamo (od kako je otisao Owen) nekog "rasnog" strelca, tipa Henry, Eto'o, Ronaldo... Imaju i Bellamy, Kuyt i Crouch svojih kvaliteta, ali nisu oni "krem" drustvo, sto se tice napada. Ipak, mislim da smo blagi favoriti, posebno zbog cinjenice da igramo kuci. Sanse za pobedu 65%-35%.

No comments: