13 September 2006

2 prosle...

FTEverton [3 - 0] Liverpool
24'[1 - 0]T. Cahill

34'
J. Yobo

36'[2 - 0]A. Johnson

75'

M.L. Sissoko
79'

J.A. Riise
90'[3 - 0]A. Johnson S. Hyypiä

rafa nema muda da odigra sa 3 spica kad mu treba golova. najlosija izmena ikada. rise umesto krauca a gubimo 2-0, pa taj rezultat bi samo petko cuvao! najvise od svega me je iznerviralo ono bunarenje dugim loptama na krauca a posle toga na kajta. ne igra se tako protiv ekipe slabije u sredini.
ps. kako onaj andrew jonhson ima aerodinamicnu glavu, prosto te mami da nabacis loptu na nju! ko geri pejton sad.gif

PSV - Liverpul (0:0)

Fudbaleri Liverpula uspeli su da osvoje bod na gostovanju u Ajndhovenu, protiv glavnog konkurenta u grupi C.

Početak je pripao domaćem timu. U devetom minutu, Kone je pretrčao gotovo celu Liverpulovu polovinu, šutirao sa leve ivice kaznenog prostora i pogodio okvir gola već savladanog Reine. Do 23. minuta odbrana gostiju se uspešno nosila sa bezopasnim domaćinima. Međutim, od tog trenutka počinju uzbuđenja. Prvo je Afelaj pokušao da savlada Reinu, da bi nekoliko minuta kasnije Kujt bio u dobroj prilici ispred Gomešovog gola. Brazilac je bio na iskušenjima i u finišu prvog poluvremena, kada su Belami i Salsido bili u izglednoj prilici, ali je Gomeš i tada bio uspešniji.

U drugom poluvremenu, prvu priliku su imali Kromkamp i Farfan, kada bivši Liverpulov igrač nije uspeo da zahvati loptu onako kako je želeo. Uzvratio je Penant, ali bez promene rezultata. Usledile su prilike Konea i Mendeza, da bi poslednju priliku imao Stiven Džerard, koji je ušao u igru u 72. minutu, kada je u finišu meča pogodio stativu.

Izvor: B92, zvanicni sajt

Sledeca:
Next Match Info
CHELSEA (a)
14:30 Sun 17th September
Barclays Premiership
Moja prognoza: 1-0 (e nek sad omasim)

No comments: