08 December 2005

Ko ce koga???

Konacno su gotove sve utakmice po gupama. Kao sto vec znamo Liverpul je zauzeo prvo mesto u grupi. I sad nas interesuje sledece pitanje, a to je ko nam je sledeci protivnik u nok-aut fazi koja pocinje "na prolece" (krajem februara). Moguci protivnici su: Bayern Munich, Ajax, Werder Bremen, Benfica, PSV, Real Madrid ili Rangers! Moje misljenje je da ako bi nam pali Ajaks, Benfika il Rendzers ne bismo imali nikakvih problema. Sa PSV-om i Verderom bi bilo tesko u gostima, dok sa preostalim Realom i Bajernom bi se nosili, pa kom opanci, tom i Dzeri :)
Ostale ekipe koje su se plasirale su: Chelsea, Arsenal, Inter Milan, Lyon, AC Milan, Villareal, Barcelona i Juventus. Kao sto se vidi izbegli smo mnogo jace ekipe tako da je prvo mesto u grupi vredelo, posebno je plus kada se uzme u obzir Barsa :)
Izvlacenje parova 1/8 finala je u sledeci petak 16. decembra, dok se utakmice 1/8 finala igraju 21. februara 2006. i revansi 8. marta 2006. Liverpul ce biti domacin u revansu, to je dobio kao pobednik grupe.
PS
Cujem Fiorentina i Liverpul se nadmecu za Nemanju Vidica. Ajde Nemanja legendo, znas valjda gde ces da dodjes. Ponudio Rafa 4.5 miliona funti. Al izgleda da Fiorentina nudi 5 miliona. Sad je sve na Vidicu da vidi kakve su plate i ugovori. Jedino sto mu ja mogu poruciti je da dodje u sampionski tim, igra Ligu sampiona, bori se u Premijer ligi i bude standardan posto pored Hipije i Karagera nema drugih stopera. Uz sve to Nemanja je vrh i sad mu se lomi karijera. Srecno majstore!!!
PSS
Ne znam sto mi ne radi ovaj uplod slika. Bruka!!!

No comments: