18 December 2005

FT Sao Paulo [1 - 0] Liverpool (Eng)

Zvanicno...
Sao Paulo: Rogerio, Cicinho, Fabio Santos, Edcarlos, Lugano, Junior, Mineiro, Josue, Danilo, Amoroso, Aloisio (Grafite 75)
Subs Not Used: Christian, Alex, Denilson, Fabao, Renan, Donizeti Flavio, Thiago, Richarlyson, Souza, Bosco, Roberto Flavio
Booked: Lugano, Rogerio
Goals: Mineiro 27
Liverpool: Reina, Carragher, Warnock (Riise 79), Finnan, Hyypia, Kewell, Gerrard, Luis Garcia, Alonso, Morientes (Crouch 85), Sissoko (Sinama Pongolle 79)
Subs Not Used: Dudek, Cisse, Carson, Josemi, Traore, Haman
Att: 66,821
Ref: Benito Archundia Tellez (Mexico)
Raspadosmo se bez preke potrebe. Kobni 27. minut nam je dosao glave.
Kao sto Rafa rece na konferenciji za novinare "Trebalo je da pobedimo". E pa moj Rafa, da je to tako svaki put, fudbal ne bi bio zanimljiv uopste! Ovako smo izveli 17 kornera, imali 21 udarac na gol, 2 precke i 3 ponistena gola i opet nista. Igrali smo 80 minuta dobro i nismo dali regularan gol dok je Sao Paolo to ucinio u njihovih 10 minuta dominacije. Po meni je Rafa pogresio sto nije poceo sa Riseom i Kraucom koji su bili najbolji akteri polufinalne utakmice. Bas steta sto nam izmace jedini neosvojeni trofej do sada, al sta je tu je, zivot ide dalje i moracemo da se okrenemo sledecoj utakmici koja je u naredni ponedeljak protv Njukasla. Da dodam i to da smo prekinuli sjajnu seriju od 11 utakmica bez primljenog gola u svim takmicenjima, no to je manje bitno. Vaznije je da igramo dobro i da nastavimo sa pobedama u Premijer ligi. Na redu je 8 vezana, samo da nas ne urekne.
Sledeca:
NEWCASTLE UTD (h)
14:00 Mon 26th December
Barclays Premiership
Moja prognoza: 2-0

2 comments:

snuffer said...

A ponishtenih golova kao kisha... Svejedno: YNWA!!

Mishkin said...

steta, al idemo dalje